AIQS NEWS

AIQS News 83

Com cada mes de setembre, encarem un nou curs escolar i laboral i, amb ell, la possibilitat d’engegar nous projectes personals i professionals.

AIQS News 82

Diuen que si camines sol és probable que arribis més ràpid a la meta, però que si camines acompanyat arribaràs més lluny. Des de l’AIQS no podem estar més d’acord amb aquesta premissa, tant en el terreny personal com en el professional.

AIQS News 81

Les festes de Nadal seran les grans protagonistes els propers dies. Una gran oportunitat de reunir-se amb la família per compartir desitjos i projectes de futur.

AIQS News 80

L’única habilitat competitiva a llarg termini és l’habilitat per aprendre, deia el científic computacional, matemàtic i educador Seymour Papert.

AIQS News 79

La primera AIQS News de l'any és una de les mes especials, i ho és perquè ens serveix per fer un reconeixement als guanyadors dels Premis Pare Salvador Gil, que distingeixen el gran treball realitzat tant pels mateixos guanyadors com per tots...

AIQS News 78

La festes de Nadal marcaran l’agenda social de les llars de tot el país durant els propers dies; una gran oportunitat per reunir-se amb la família, compartir desitjos i futurs projectes, així com per fer balanç de l’any que estem a punt de finalitzar.