En primer lloc, hem de recordar d´on venim, l´IQS, i d’acord amb la seva Missió, està compromès en la promoció de la justícia, desenvolupant l’esperit de solidaritat i de servei, promovent el desenvolupament sostenible (humà, social i ecològic), i aportant coneixements pràctics d’ètica. Així doncs, l´IQS, imparteix tant formació científica-professional, com formació ètica i social  per aplicar en el desenvolupament de les nostres professions i també més enllà del mon empresarial.

Aquest esperit de l´IQS de retornar a la societat tot allò que hem rebut sempre ha estat present en l´AIQS. És per això que l´AIQS destina una part de les quotes dels seus associats a l´obra social de la Fundació Salut Alta, entre d´altres moltes accions, però ha arribat el moment de donar un pas més, involucrant-se més profundament en el nostre entorn i de posar-li un nom que doni entitat a tot aquest esperit altruista que sempre està latent en nosaltres, així com poder posar sota un mateix nom totes les activitats de l´AIQS que van dirigides a fomentar aquest esperit altruista. Així i per això neix, l´ AIQSocial.

Els principals objectius de l´AIQSocial son:

  • Proposar els associats d´AIQS projectes solidaris i socials per tal de que hi puguin participar.
  • Crear un espai on els associats  desenvolupin aquelles iniciatives socials que  vulguin  tirar endavant.

Les activitats concretes que es volen anar desenvolupant son:

  • Conferències, Actes i Taules Rodones destinades a despertar la consciència social.
  • Recolzar Models Empresarials Sostenibles i Conscients, fomentant la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), el mesurament del Valor Social Integrat (VSI), etc.
  • Desenvolupar un projecte d´assessoria a les empreses i institucions per reduir el seu impacte ambiental, fomentant així l´economia circular.
  • Donar suport a les entitats que ja fan tasques socials.

Així com totes aquelles altres que vagin sorgint de TU!

L´AIQSocial degut al seu caràcter transversal, està oberta a la participació de qualsevol associat de l´AIQS, independentment del seu sector professional. L´AIQSocial som tots, és una qüestió d´interès general, però també de creixement personal, de desenvolupar la nostra part més humana, altruista i espiritual.

Si tens voluntat de transformació social és el teu MOMENT, ara pots canalitzar tota la teva energia en aquest projecte i donar sortida a tots aquells valors que t´identifiquen, compromís, solidaritat, cooperació,…

 

 La teva participació  és IMPORTANT i pot ser molt diversa:

 

  •            Entrar a formar part de l´AQSocial
  •            Aportar idees
  •            Participar activament en alguns dels actes
  •            Venir a veure o escoltar els actes que es vagin organitzant


Tot suma!

Comptem amb tu!

L´AIQSocial et necessita!

PARTICIPA!!! i Contacta'ns