Us recordem que teniu a la vostra disposició el Servei d'Orientació i Desenvolupament Professional AIQS que millora les prestacions de la nostra Borsa de Treball, multiplicant, pràcticament per 3, l'èxit de contractacions dels nostres associats a les demandes que rep la pròpia Associació.

Aquesta novaorientació del servei busca donar resposta a dos importants reptes:

1)      Buscar la idoneïtat entre els nostres candidats i les diferents ofertes que ens arriben a l’Associació.

2)      Facilitar informació rellevant en el moment en què un dels nostres Associats es planteja canviar de lloc de treball, canviar de sector o canviar d’activitat dins d’un mateix sector.

 Hi ha molts canvis que han influït en el nou entorn laboral al que hem de fer front: noves tecnologies, reforma laboral, globalització... És un món desconegut per molts, ple d’incerteses i de dubtes. La mitjana actual és haver treballat en quatre empreses durant tota la vida professional. Es preveu, però, que en pròximes generacions aquesta mitjana augmenti de forma substancial.

Si busques feina, si vols canviar o saber com està el mercat laboral en el teu sector, posa’t en contacte amb l’Associació per concertar una entrevista. aiqs@aiqs.es