Xerrada sobre la Gestió de la teva carrera Professional. 

      Gestió de la vostra Carrera Professional on volem escoltar la vostra veu. En agradaria saber com esteu vivint la vostra experiència professional, els èxits i les dificultats que us heu trobat fins ara.


Ø    Montse Almazor, dirigirà aquesta xerrada, us guiarà i us facilitarà les eines necessàries per afrontar els reptes professionals en aquesta nova etapa. Molts de vosaltres heu tingut la sort de gaudir del Servei d’orientació professional entrevistant-vos amb la Montse, experta en el realitat laboral del sector, ajudant-vos a trobar el vostre lloc.

Com? Mostrant-vos les vostres habilitats i talents i ensenyant-vos a potenciar-los a través de diferents tècniques: utilització d’aplicacions, eines de millora per afrontar l´entrevista laboral i en general acompanyament de tot el procés de recerca de feina.

Ø  Dijous 21 de novembre a les 18:30 a l´AIQS (Via Augusta 380) Confirma la teva assistència Aquí

      Ara és el moment de tornar a seure per poder parlar i escoltar què heu de fer per donar un pas endavant a nivell professional i quines són les vostres inquietuds, així com donar-vos eines per seguir gestionant sempre la carrera professional.

També parlarem de la importància dels grups professionals , seminaris .....i molts altres recursos que estan a la vostra disposició per afrontar aquesta nova etapa.


Ens encantaria poder comptar amb la teva assistència i que poguessis gaudir d´aquest regal d´escoltar a una orientadora professional com la Montse Almazor amb tanta experiència i interès en la matèria i sobretot en les persones com tu!

— Contacta’ns per qualsevol dubte!. Estarem encantats d’escoltar-te. ☺ 

Després us convidem a un refrigeri per compartir experiències!!!